Det her skal du altså være med i!

Luksusbaby kundeklub


Hvad er dine medlemsfordele, spørg du?

Du har forlænget returret som medlem ved os. Vi forstår, at beslutninger tager tid, specielt når det gælder de små. Derfor udvider vi vores returret fra de sædvanlige 14 dage til hele 30 dage. Og hvis du stadig er i tvivl, giver vi dig op til 100 dage til at returnere dit køb mod et tilgodebevis. Dyk ned i vores vilkår for mere information.

Derudover har du gratis børnepengebetaling. Som medlem af Luksusbaby kundeklub, slipper du for det sædvanlige gebyr på 49 kr., når du ønsker at betale med børnepenge. Vi gør det nemt for dig at planlægge og strække budgettet, da vi godt ved at livet med barn eller børn godt kan være lidt dyrt.

Vær den første til at vide! Med SMS- og nyhedsbrevstilmelding sikrer vi, at du altid er opdateret med de seneste tilbud og udsalg. Aldrig gå glip af en chance for at spare eller finde det perfekte produkt.

Prøver at gøre det nemt at huske og dele de gode produkter. Gør din shopping oplevelse personlig ved at tilføje produkter til din egen favoritliste. Denne funktion er ikke bare en måde at organisere dine ønsker på, det er også en mulighed for at dele dine favoritter med venner og familie. 


Det er helt GRATIS!
Bliv en del af fællesskabet helt gratis, uden nogen form for binding. Vi tror på frihed og fleksibilitet, så det er nemt at tilmelde sig og ligeså nemt at melde sig ud, skulle du ønske det.

Hvis du vil være en del af kundeklubben, skal du oprette et login/profil øverst i højre side, ved at klikke på den knap der ligner en lille mand. Når du lavet dig et login/profil, kan du under din profil tilmelde dig vores kundeklub og nyde alle fordelene.