Retur

Retur

Hos Luksusbaby har du altid 14 dages returret gældende fra den dag, du afhenter eller modtager din ordre. Hvis du er medlem af vores kundeklub eller har en gave, du skal have byttet, har du 30 dages returret.

Returnering af pakker fra Luksusbaby.dk

Returlabel koster 29 kr. og kan købes hos GLS eller PostNord.

Ved ombytning skal du lave en ny ordre og sende den gamle retur.

OBS: Hvis du ønsker at indlevere en returnering fra hjemmesiden i en af vores fysiske butikker, er behandlingstiden op til 10 dage.

Nægter du modtagelse af en ordre, du har bestilt, koster det dig 29 kr. i returfragt.

Har du købt en gave på Lusksusbaby.dk?

Køber du en gave på Luksusbaby.dk, medsender vi et byttebevis med din ordrebekræftelse, der kan printes, udfyldes og vedlægges gaven.

Vil du have dine varer pakket ind? Så krydser du blot varerne, der ønskes indpakket, af i din kurv – så klarer vi resten. Det koster 29 kr. pr. indpakning.

Har du fået en gave fra Luksusbaby.dk?

Hvis du har modtaget en gave fra Luksusbaby.dk, som du ønsker at returnere, sættes pengene ind på køberens kort. Vi kan desværre ikke tilbageføre pengene til et andet kontonummer, så hvis pengene skal retur, bedes du kontakte gavegiveren.

Ønsker du et tilgodebevis, bedes du angive dette på retursedlen. Husk blot at angive din egen mailadresse, så tilgodebeviset lander hos dig.

Sådan klargør du din vare til retur

Hvis du ønsker at ombytte eller returnere en vare, bedes du være opmærksom på følgende, hvis du vil være sikker på at få refunderet det fulde beløb:

 • Varen skal være i original emballage.
 • Varen må ikke have tegn på brug. Herunder slid, pletter, skader eller udefrakommende lugte såsom parfume og røg.
 • Varen skal fremstå med de påsatte mærker, så den kan sælges videre.
 • Varens originale emballage må ikke anvendes som forsendelsesemballage.

For eksempel: sko skal i deres originale æske og tøj i dets originale emballage ved retur.

Klar til at returnere? Sådan gør du:

 • Pak varen i original emballage som angivet i afsnittet ovenfor
 • Pak varen forsvarligt ind, så den ikke beskadiges under fragten. Varens originale emballage, såsom skotøjsæske, pose, kasse, må ikke anvendes som forsendelsesemballage. Vi anbefaler at bruge den genanvendelige pose eller kasse, dine varer kom i.
 • Eventuelt anvende medsendte returlabel*
 • Gå ind på vores returportal via dette link: https://app.peakwms.com/portal/Luksusbaby

*Vi anbefaler, at du bruger vores returlabel, da pakken herigennem er forsikret, bliver hurtigt leveret og kan følges gennem track and trace. Vær opmærksom på, at du skal indlevere din returnering ved samme distributør, som du har valgt ved levering. Har du bestilt levering med GLS, er der et GLS returlabel med din ordre, og har du bestilt levering med PostNord, er der et PostNord returlabel med din ordre. Indleveres pakken forkert, dækker forsikringen ikke, og Luksusbaby kan ikke holdes til ansvar for dette.

Vælger du en distributør udenom Luksusbaby, bedes du være opmærksom på følgende:

Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Luksusbaby A/S
Porsborgparken 15
9530 Støvring
Danmark

I tvivl om, hvordan du benytter returportalen?

Penge tilbage

 • Vælg begrundelse for retur og vælg herefter ’Penge retur’. Vi fratrækker 29 kr. ved brug af returlabel, men du er også meget velkommen til at returnere på vores lager.

Tilgodebevis

 • Vælg begrundelse for retur og vælg herefter ’Tilgodebevis’. Vi trækker 29 kr. ved brug af returlabel, men du er også meget velkommen til at returnere på vores lager.

Ombytning

 • Vi tilbyder desværre ikke ombytning. Når vi modtager din returnering, bliver du refunderet for denne. Vær opmærksom på, at returfragten koster 29 kr. ved brug af medsendte returlabel, og derfor modregnes din tilbagebetaling.

Hvis du fortryder din ordre foretaget gennem Luksusbabys sociale medier:

 • Kan du komme forbi en af vores butikker, returnere varen og få pengene retur eller et tilgodebevis. Dette gælder kun køb foretaget i butikkerne, ikke vores hjemmeside (Her henviser vi til afsnittet ’Returnering af pakker fra Luksusbaby.dk’).
 • Er du forhindret i at møde op i en af vores butikker, er du velkommen til at sende varen retur til butikken. Vælger du denne løsning, er det ikke muligt at få pengene retur, men der kan udstedes et tilgodebevis på mail. Dertil fratrækkes et gebyr på 29 kr. fra tilgodebeviset for returfragten.