FINAL SALE - 50% på ALT 📣 Shop alt sommer sale nu med 50%

ALLE SANDALER på shoppen nu nedsat mindst 50% 🩴

Gælder ikke varer markeret med Babydays eller High Summer

Kundeklub

Luksusbaby kundeklub

Luksusbabys Kundeklub er vores online kundeklub med følgende fordele:

Du har forlænget returret som medlem ved os. Vi forstår, at beslutninger tager tid, specielt når det gælder de små. Derfor udvider vi vores returret fra de sædvanlige 14 dage til hele 30 dage. Og hvis du stadig er i tvivl, giver vi dig op til 100 dage til at returnere dit køb mod et tilgodebevis. Dyk ned i vores vilkår for mere information.

Derudover har du gratis børnepengebetaling. Som medlem af Luksusbaby kundeklub, slipper du for det sædvanlige gebyr på 49 kr., når du ønsker at betale med børnepenge. Vi gør det nemt for dig at planlægge og strække budgettet, da vi godt ved at livet med barn eller børn godt kan være lidt dyrt.

Vær den første til at vide! Med SMS- og nyhedsbrevstilmelding sikrer vi, at du altid er opdateret med de seneste tilbud og udsalg. Aldrig gå glip af en chance for at spare eller finde det perfekte produkt.

Prøver at gøre det nemt at huske og dele de gode produkter. Gør din shopping oplevelse personlig ved at tilføje produkter til din egen favoritliste. Denne funktion er ikke bare en måde at organisere dine ønsker på, det er også en mulighed for at dele dine favoritter med venner og familie.

Det er helt GRATIS! Bliv en del af fællesskabet helt gratis, uden nogen form for binding. Vi tror på frihed og fleksibilitet, så det er nemt at tilmelde sig og ligeså nemt at melde sig ud, skulle du ønske det.

Hvis du vil være en del af kundeklubben, skal du oprette et login/profil øverst i højre side, ved at klikke på den knap der ligner en lille mand. Når du lavet dig et login/profil, kan du under din profil tilmelde dig vores kundeklub og nyde alle fordelene.

Vilkår og betingelser for Luksusbaby Kundeklub

Disse betingelser er gældende for Luksusbabys Kundeklub. Medlemskab af kundeklubben er gratis og uforpligtende, og du kan melde dig ud til enhver tid. Du skal være fyldt 18 år for at være medlem af kundeklubben. Ved din tilmelding til kundeklubben giver du samtykke til, at Luksusbaby A/S (Gøteborgvej 33, 9200 Aalborg SV, Danmark, CVR: 37757519) må sende dig markedsføring. Ved tilmeldingen omfatter dit samtykke markedsføring vedrørende samtlige brands, som vi markedsfører på vores webshop. 

Vores markedsføring omfatter e-mail, SMS, MMS og sociale medier, såsom Facebook og Instagram og det omfatter:
* Tøj, sko, tasker, legetøj og lignende 
* Tilbud, udsalg, konkurrencer samt evt. events og andre markedsføringstiltag fra webshop og vores butikker.

Du kan til en enhver tid melde dig ud af kundeklubben og tilbagekalde dit samtykke til at modtage markedsføring ved at følge instruktioner i de meddelelser, som vi har sendt eller ved at kontakte os på info@luksusbaby.dk 

30 dages returret

Ved 30 dages returret forståes at du som medlem af Luksusbabys Kundeklub får 30 dages returret fra den dag du har modtaget din pakke. Du får altså ekstra lang returret, med muligheden for at få dine penge refunderet for varen du har købt. Bemærk i øvrigt at vores returpolitik fortsat gælder, du har blot fået en forlænget frist. 

100 dages returret til tilgodebevis

Ved 100 dages returret til tilgodebevis forståes at du som medlem af Luksusbabys Kundeklub får 100 dages returret fra den dag du har modtaget din pakke. Du får altså ekstra lang returret, med muligheden for at få dit køb refunderet for varen du har købt til et tilgodebevis. Det vil sige, at du ikke kan få pengene retur efter 30 dage, men kan mellem dag 31 og 100 få dit køb refunderet til tilgodebevis. Bemærk i øvrigt at vores returpolitik fortsat gælder, du har blot fået en forlænget frist. 

Gratis børnepengebetaling

Som medlem af Luksusbabys Kundeklub får du lov at betale med børnepenge uden ekstra omkostninger. Det vil sige, at du kan lave en ordre med børnepengebetaling uden at skulle betale 59 kr. Bemærk dog at de øvrige vilkår, som eksempelvis betalingsmetode, fortsat er efter gældende vilkår for børnepengebetaling, som du finder her

SMS-klub tilmelding

Når du tilmelder dig kundeklubben beder vi dig om dit telefonnummer. Det gør vi, fordi vi gerne vil sende dig en SMS når vi enten holder fødselsdag, starter udsalg eller begynder vores mid season sale. Du vil ikke modtage flere SMS'er om ugen, men kun et fåtal af gange om året. Det koster dig ikke noget at være med i eller modtage fra SMS-klubben. Afmelding af SMS-klubben er ganske nemt og gratis. Afmeldingsvejledning følger i alle SMS'er.

Nyhedsbrevs tilmelding

Når du tilmelder dig kundeklubben beder vi dig om din e-mail. Det gør vi, fordi vi gerne vil tilbyde dig at få vores nyhedsbreve, så du altid kan være først på nyheder og gode tilbud. 

 

PERSONDATAPOLITIK FOR LUKSUSBABY KUNDEKLUB

Luksusbaby A/S er datasansvarlig i forhold til personoplysninger som behandles i vores Kundeklub. Dine personoplysninger behandles i overenstemmelse med vores generelle persondatapolitik, som du kan finde her


Hvad bruges dine oplysninger til?
Dine personoplysninger bruges til at adminstrere Kundeklubben og til at sende dig markedsføring, herunder tilbud eller udsalgsstart samt nyheder. Vi forsøger efter bedste evne at tilpasse vores markedsføring, så det passer på din profil. 

Hvilke oplysninger behandler vi om dig? 
Vi behandler de oplysninger, som du giver os, i forbindelse med tilmelding til vores Kundeklub og i forbindelse med opdatering af din Kundeklub profil. Det dækker blandt andet over dit navn, e-mail samt mobil nummer. 
Vi behandler også oplysninger om dine køb og andre aktiviteter på Luksusbaby.dk.

På hvilket grundlag behandles dine personoplysninger?
Vores behandling af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, når du tilmelder dig vores Kundeklub. 

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage eller gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger med henblik på direkte markedsføring. Her bedes du kontakte os via info@luksusbaby.dk 
Herefter vil Luksusbaby ikke længere sende dig markedsføring eller anden information, der er baseret på dit samtykke. 

Vores brug af databehandlere

Dine personoplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere (databehandlere), som behandler oplysninger på vores vegne. Det kan f.eks. være ved at udsende et nyhedsbrev til dig eller ved at opbevare dine oplysninger.

Følgende databehandler(e) kan håndtere og/eller opbevarer dine personoplysninger i lande uden for EU/EØS:
  • Facebook, Inc., USA (Dataoverførelen er sikret ved EU-Kommisionens standardskontraktbestemmelser)
  • Google, Inc., USA (Dataoverførelen er sikret ved EU-Kommisionens standardskontraktbestemmelser)

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger? 

Dine personoplysninger slettes, når vi ikke længere har brug for dem og vi ifølge lovgivningen ikke er forpligtet til at opbevarer dem. 
Hvis du melder dig ud af vores Kundeklub vil vi automatisk slette alle de oplysninger, som vi ikke ifølge lovgivning er forpligtet til at opbevare.

Opdateret 24.11.2020

Vare lagt i din kurv.