Indkøbskurv
0,00 DKKTotalpris:
Vis indkøbskurven
0
Kurv: 0,00 DKK
  • Julegaver byttes t.o.m. 31.01
  • Indtast din søgning
     
    Vilkår

    PERSONDATAPOLITIK

    Cookies

    Der benyttes ikke cookies. De registrerede oplysninger opbevares i 5 år. Oplysningerne opbevares krypteret, og transmitteres krypteret til og fra virksomheden.


    Logstatistik

    Logstatistik bruges på www.luksusbaby.dk og betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet det forlades mm.

    På www.luksusbaby.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Desuden knyttes oplysningerne i log-statistikken til de kunder og brugere, der besøger websitet, såfremt brugeren tilkendegiver navn, adresser og andre oplysninger i forbindelse med et køb på websitet, eller ved oprettelse af en brugerprofil.

    Logstatistik bruges desuden til personalisering af markedsføringen mod brugeren og til at skabe øget brugervenlighed.

    For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, E-mailadresse.

    Personoplysningerne registreres hos Luksusbaby A/S og opbevares af DanDomain.

    Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

    Registrerede personoplysninger opbevares krypteret. Det gøres på følgende måde: Alle personlige oplysninger krypteres hos DanDomain.

    Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret. Det gøres på følgende måde: Kontakt DanDomain for oplysninger om dette. www.dandomain.dk

    Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

    Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

    Som registreret hos Luksusbaby A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Luksusbaby A/S via info@luksusbaby.dk.

    Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Luksusbaby.dk.

    Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Luksusbaby.dk.


    Salgs- og leveringsbetingelser


    Dokumentation og vejledning

    Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Luksusbaby.dk 
.
    Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Luksusbaby's side, er denne af vejledende art.

    Leveringstidspunkt og transport

    Levering af varer fra Luksusbaby.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark. Leveringstid 1-3 dage.

    Risikoen for varer købt af Luksusbaby.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation og eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Luksusbaby.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Luksusbaby.dk.

    Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, som Luksusbaby.dk har stillet dig i udsigt.

    Hvis du ikke er enig i vores afgørelse af en reklamation, kan du kontakte Konkurrence- og ForbrugerStyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan også finde kontaktoplysninger på www.forbrug.dk. Du kan også henvende dig til den fælles europæiske klageportal, ODR, på  http://ec.europa.eu/odr

    Pris og betaling

    Du kan du bestille dine varer online og betale med Visa/Dankort, MasterCard, Mobilepay og bankoverførelse. Alle priser i Luksusbaby.dk - på web-adressen https://luksusbaby.dk  - er inkl. moms.

    Fortrydelsesret

    Luksusbaby.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.  JULEGAVER byttes helt frem til 15/1 2017.
    Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Varen sendes til: Luksusbaby, Gasværksvej 32E, 9000 Aalborg. OBS! Varen må ikke sendes til pakkeboks eller pakkeshop.  Derudover må de returnerede varer ikke have tegn på slid, pletter eller skader. Varer må heller ikke lugte af udefrakommende dufte såsom parfumer eller røg.

    Salg til lande udenfor Danmark

    Luksusbaby har ikke ansvar for evt. told eller andre afgifter, som måtte blive pålagt en vare, der er købt og sendt fra Luksusbaby. Denne told eller afgift skal afholdes af kunde / modtageren.

    Virksomhehdens juridiske navn: Luksusbaby A/S
    Virksomhedens kaldenavn: Luksusbaby
    Selskabsform: Aktieselskab - A/S
    CVR-nummer: 37757519
    Etableringsår: 2014
    Adresse: Gasværksvej 32E, 9000 Aalborg
    Telefonnummer: 5050-8487 / 6080-5015
    Telefontid: Alle dage 7.00-23.00
    Officiel e-mail adresse: info@luksusbaby.dk
    Officel web-adresse: www.luksusbaby.dk