☀️ NU er ALT High Summer i 30%, samt ALLE sandaler nedsat med 40% ☀️

🏖️ Feriepengeudbetaling fra Luksusbaby 🏖
100 kr. at shoppe for - Brug koden: LUKSUSFERIE

Gælder KUN når du shopper for min. 599,-
fuldprisvarer
og kan kun bruges 1 gang

Skoletaskerne fra danske JEVA

Skoletaskerne fra danske JEVA

Vi ved, hvor vigtig den første skoledag er, og uanset om du leder efter en børnehaverygsæk, skoletasken til barnet der skal starte i skole, eller om der skal skiftes til en større rygsæk, er du kommet til det rigtige sted. Her på siden kan du opleve alle de gode detaljer ved skoletaskerne, rygsækkene og penalhusene fra JEVA, som har været testet og afprøvet af kunder ligesom dig igennem tiden helt fra 1956 og til i dag – og du vil altid kunne finde en model fra JEVA, der lige præcis passer til behovet.

Den erfaring vi hos JEVA har fået ved at være solidt tilstede på markedet siden 1956, og ved at følge børnene i skole i 67 år – omsætter vi hele tiden til de vigtige ting, vi er kendte for; KORREKT ERGONOMI, OPTIMAL BÆREKOMFORT og FUNKTIONALITET for barnet når skoletasken er i brug - og når vi så kombinerer disse ting med dinosaurs, unicorns, heste, fodbold, havfruer, regnbuer, hjerter, astronauter, rumskibe, drager, eller flotte mønstre med stjerner, blomster eller skyer - ender det med et godt match for både barnet og forældrene. 

For JEVA er korrekt ergonomi en hjørnesten

Gennem årelang erfaring og samarbejde med ergoterapeuter og kiropraktorer har JEVA skabt skoletasker og rygsække, der sidder perfekt på ryggen, og har optimal bærekomfort, samtidig med at vægten på tasken er så lav som overhovedet muligt.
Vi gør et stort nummer ud af skoletasker med LAV VÆGT – et godt eksempel er BEGINNERS, som vejer 911 gram.
Det er ikke meget, og det er vigtigt, fordi man anbefaler, at barnet kun bærer 10-15% af sin egen vægt – så jo lavere vægt fra starten jo bedre.
Gå på opdagelse og se JEVAs rygsystemer, fx den populære FOAM-BACK der, kombineret med det elastiske mavebælte samt brystremmen, følger barnets ryg og aflaster præcis, hvor den skal.

Uanset hvilken JEVA-model du vælger, får du et rygsystem med fuld fokus på korrekt ergonomi – vi har arbejdet med detaljerne, justeret og videreudviklet vores ergonomiske rygsystemer, så de passer til hver enkelt skoletaske og rygsæk – og vi har gjort det med det for øje at gøre JEVA skoletaskens bagside til din fordel.
SUPPORT-BACK er på modellerne START-UP og U-TURN kombineret med en ekstra 7 centimeters indstilling i toppen af remmene.

Store, isolerede madkasserum

7 af vores skoletasker/rygsække har et stort, isoleret madkasserum – nogle skoler har køleskabe, men langt de fleste elever opbevarer deres madkasser i skoletasken, og så er det bare praktisk med et smart fuldt isoleret rum til
madkassen forrest på tasken.

ALL INCLUSIVE:

I alle JEVAs skoletasker følger der både en smart integreret og aftagelig gymnastikpose/minirygsæk samt en drikkedunk med i prisen, så skal du nemlig ikke på ekstra indkøb – det kalder vi ALL INCLUSIVE.

Tilbage til funktionaliteten samt lidt om indretningen i en JEVA skoletaske

Det er vigtigt, at barnet selv kan åbne, lukke, justere, og betjene sin skoletaske eller rygsæk – ligesom det er vigtigt, at der er fuld bevægelsesfrihed og udsyn, når man har sin skoletaske med i hverdagen.
På JEVAs skoletasker og rygsække generes nakke og baghoved ikke, af fx gymnastikposen/minirygsækken, da disse er placeret foran i stedet for øverst på tasken, og er designet i en flad og aflang facon, og dermed blot er en udvidelse af selve skoletasken, så barnet stadig har frit udsyn og fuld bevægelighed.

Den korrekte vægtfordeling opnås automatisk i en JEVA skoletaske eller rygsæk, fordi den ikke er for dyb i opbygningen, og fordi der er lynlås i bogrummet, hvilket gør, at det tungeste indhold helt automatisk forbliver tæt på ryggen. 
Vi har på den måde sørget for, at du ikke kan gøre noget forkert, når du pakker JEVA tasken. 
I alle vores modeller finder du en flad, polstret lomme helt bagerst i tasken – denne er beregnet til pc/laptop, men kan også fint bruges som ruminddeling.

Penalhusene

Vi har lavet penalhuse og andet tilbehør, som selvfølgelig passer i farverne til den taske, du vælger.
Penalhusene har deres helt egen lomme på hver enkelt skoletaske, så er det nemt at holde styr på 😊
I penalhusene TWOZIP og ONEZIP finder du lækkert skriveudstyr i super kvalitet, og i BOX penalhusene kan du selv fylde op med dit favorit skriveudstyr. 

Vælg den rigtige model JEVA har udviklet ergonomiske skoletaskemodeller til alle aldre lige fra børnehaven til videregående uddannelser.

PRESCHOOL: børnehave

MINI-BEGINNERS: børnehave + 0. KLASSE.

BEGINNERS: 16 + 8 LITER: 0.-2. KLASSE – inklusiv drikkedunk, gympose/minirygsæk og isoleret madkasserum.

INTERMEDIATE: 21 + 11 LITER: 0.-3. KLASSE – inklusiv drikkedunk, minirygsæk og isoleret madkasserum.

START-UP: 13 + 13 LITER: 0.-2. KLASSE – inklusiv drikkedunk, gympose og isoleret madkasserum.

U-TURN: 18 + 9 LITER: 1.–4. KLASSE – inklusiv drikkedunk, gympose/minirygsæk og isoleret madkasserum.

SQUARE: 23 + 9 LITER: 2.–5. KLASSE – inklusiv gympose/minirygsæk og ekstra stort isoleret madkasserum.

SURVIVOR: 26 LITER: FRA 3. KLASSE.

SUPREME: 30 + 10 LITER: FRA 3. KLASSE – inklusiv ekstra stort isoleret madkasserum samt 10 liters minirygsæk.

Så knap bare den indstillelige brystrem og juster det elastiske smarte mavebælte du finder på JEVAs skoletasker - og gå på opdagelse i de forskellige modeller til piger og drenge – så er dit barn snart klar til den første spændende skoledag i trygt selskab med en JEVA skoletaske eller rygsæk ♥

Forrige Næste
Vare lagt i din kurv.