Hvordan finder man den rigtige størrelse?

Hvordan finder man den rigtige størrelse?

Det kan være super svært at vælge den rette størrelse til sit barn når man køber tøj, sko og eller noget af alt det andet online. Det er ikke muligt at prøve tøjet før man køber det, og efter som vores børn er forskellige, så vil det gøre at nogen måske er en lille 5 årig, og andre en stor 4 årig.

Hos Luksusbaby bestræber vi os efter at hjælpe dig så godt på vej som muligt til at finde lige præcis den rigtige størrelse for dit barn. Du finder et bredt udvalg af brands, og det kan ske, at størrelsen og pasformen er forskellig fra producent til producent. Derfor har vi herunder samlet en vejledning med gængse størrelsesguides samt beskrivelser, der kan hjælpe dig til at finde den helt rigtige størrelse. Når du køber tøj til dit barn, skal du være opmærksom på, at nogle mærker kan have tendens til at lave deres tøj enten stort eller småt i størrelsen. Vi håber, de kan være behjælpelige, ellers er du altid velkommen til at kontakte kundeservice. 

STØRRELSESGUIDE TABEL

Her finder du en vejledning, der kan hjælpe dig til at finde den helt rigtige størrelse til dit barn. Når du køber tøj til dit barn, skal du være opmærksom på, at nogle mærker kan have tendens til at lave deres tøj enten stort eller småt i størrelsen. 

I tabellen herunder har vi forsøgt at sætte en alder på hver størrelse. Det kan dog være svært at sige, at børn i en bestemt alder skal bruge en bestemt størrelse, for det er ikke altid, at størrelse 104 svarer til 4 år, eller at 7 år svarer til størrelse 122. Det vil langt fra passe på alle børn, men kan bruges som en guideline til, hvilken størrelse et barn cirka bruger. Det er derfor altid vigtigt at tage højde for barnets individuelle kropsbygning og vækst, og den bedste måde at finde den rigtige tøjstørrelse til dit barn, er at tage barnets mål.

Kongekronerne guider dig til at finde den rigtige størrelse
Under hvert produkt, finder du vores egen størrelsesguide. Størrelsesguiden består af tre kongekroner, hvor den sorte kongekrone indikerer, hvor vi mener, brandet størrelsesmæssigt placerer sig. Denne guide er lavet ud fra Luksusbaby egne vurderinger og erfaringer, og skal anses som en supplerende vejledning til den ovenstående gængse størrelses tabel.  

Hvordan er pasformen?  
Vores brands hos Luksusbaby kan have forskellige pasformer. Det vil sige, at et produkt godt kan være lille i størrelsen med bredt i pasformen. For at gøre det lidt nemmere, at finde rundt i, har vi lavet en illustration, der beskriver, hvad vi mener, når vi beskriver et produkt som værende smalt, normalt eller bredt i pasformen. Vi håber, at det kan guide dig frem til det rette produkt. 


Størrelsestype