Hvorfor alle børn elsker softshell

Hvorfor alle børn elsker softshell

Mange forældre og børn elsker vores softshell-jakker og bukser. Så hvad gør dem så gode? Der er meget at elske!

Læs videre for at finde ud af alt hvad du behøver at vide om softshell, og hvorfor det er det bedste valg for mange familier. Du kan også se med her, og få en lille fornemmelse af, hvad Reima softshell virkelig kan.

Softshell - alt-i en

Vores softshell-tøj er perfekt til børn på farten. Det bløde, fleksible materiale er behageligt, men modstandsdygtigt og kan bæres året rundt.

Vind- og vandtæt beskyttelse gør også softshell-produkter perfekte til al slags vejr. Alsidighed er der hvor softshell virkelig er perfekt, den gør dit liv lettere og dine børn mere komfortable.

Alsidighed betyder varme hele året rundt

En af fordelen og det som forældre ofte elsker mest med vores softshell-produkter, er at de kan bruges hele året rundt. Børn kan bære en softshell som en jakke i de varmere måneder og som et hyggeligt mellemlag i de koldere måneder.

En aftagelig hætte kan fjernes for lettere lagdeling eller holdes på for at beskytte mod koldt vejr og regn. Børn har selvfølgelig forskellige kriterier for hvad der gør tøj til en favorit – men ofte elsker de, hvordan softshell ser ud, og hvor behageligt det er.

Beskyttelse mod vind, vand of snavs

Vores softshell-produkter er lavet i et vindtæt, åndbart overflademateriale, der afviser både snavs og vand. Indersiden er foret med enten jersey eller fleece, som er let, men varmt.

Vores softshell-produkter har ikke tapede sømmer, men de har en vandtæt og åndbar membran mellem det indre og det ydre lag. For at skære ned på vask og for at få tøjet at holde længere, har softshell-produkter også en ikke-giftig, fluorkarbonfri holdbar snavs- og vandafvisende finish (DWR). Softshell er også en vinder i blæsevejr- det kan både forældre og børn være enige om! Du kan se en video her om, hvorfor softshell er børnenes favorit! 

Skrevet af Reima - 2023